Swipe to the left
list

Blog

Handig overzicht van verschillende albums en hoezen beschikbaar voor Project Life!

4 mei 2016 60 Views No comments

Ben je benieuwd welke Page Protectors in welke albums passen? Lees dan snel verder, want wij hebben een super handig overzicht voor je gemaakt!


Albums & Page Protectors

Bij Scrapbookwinkel Scrobby vind je het meest uitgebreide assortiment aan Project Life en Scrapbook Albums in diverse afmetingen en van de meest toonaangevende fabrikanten zoals American Crafts, Echo Park, Heidi Swapp, Project Life, Simple Stories, We R Memory Keepers en nog veel meer!

Onze merken


Albums 12x12

https://www.scrobby.nl/scrapbook/albums-page-protectors/albums/scrapbookalbums-12x12.html


12x12 Hoezen

Er zijn een heleboel verschillende merken en Design soorten 12x12 hoezen verkrijgbaar. De 12x12 hoezen van alle merken kunnen gebruikt worden in alle verschillende D-ring albums uit ons assortiment. Er zit wel verschil in dikte en kleu van de hoezen. Zo zijn de hoezen van Echo Park iets dikker dan de hoezen van Becky Higgins (Project Life), en zijn de hoezen van We R Memory Keepers iets mat van kleur.

onze 12x12 inch page protectors

Onze 12x12 inch page protectors

6x8 Albums

Naast 12x12 is dit een heel geliefd formaat. Makkelijk voor het maken van een albumpje over een gebeurtenis zoals een feestdag of een vakantie. Dit formaat is handig om mee te beginnen als je het 12x12 formaat iets te overweldigend vind. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan 6x8 albums van diverse fabrikanten zoals American Crafts, Echo Park, Heidi Swapp, Simple Stories en nog veel meer.

onze 6x8 albums

onze 6x8 albums

6x8 Hoezen

Wij hebben diverse 6x8 hoezen in ons assortiment van Echo Park, Project Life en Simple Stories in veel verschillende designs. Deze zijn allemaal uitwisselbaar in de verschillende 6x8 albums. Ook de grote Instax Hoes van Project Life past prima in deze albums. De 6x8 hoezen van Studio Calico en October Afternoon passen helaas niet in de andere albums.

Onze 6x8 inch page protectors

Onze 6x8 inch page protectors


4x6 Albums

Wij hebben de 4x6 albums van Simple Stories Snap in ons assortiment in veel verschillende kleuren. Dit album is leuk ter afwisseling van de 6x8 albums, en door de frisse kleurtjes ideaal om te gebruiken voor vakantie foto’s.

onze overige albums


4x6 hoezen

Wij hebben de 4x6 hoezen van Simple Stories voor horizontale en verticale albums in ons assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in pakketjes van 10 page protectors met 1 groot vak of als variatie pakketje met 6 verschillende designs.Instax Albums We R Memory Keepers

De WRMK keepers Instax albums zijn de kleinste albums in ons assortiment en ideaal voor je Fuji Instax foto’s. De Instax albums komen in verschillende leuke kleuren en zijn 2.1x3.4 inch groot.

Bijpassende Instax Hoes voor de We R Memory Keepers Instax albums

We hebben voor de kleine Instax albums hoesjes in ons assortiment voor 1 foto van We R Memory Keepers en Fuse hoesjes van Project Life.

Page Protector Instax


Instax Albums Project Life

Nieuw in ons assortiment zijn de Project Life 7.25 x 8.25 inch Instax albums. Ze zijn verkrijgbaar in diverse leuke kleurtjes!


Instax hoezen

Voor de 7.25 x 8.25 inch albums van Project Life hebben wij bijpassende hoesjes voor 4, 2 en 1 vakken. Deze hoesjes passen ook in de 6x8 inch albums van Simple Stories, Echo Park en Project life. Super leuk voor de afwisseling in je album!


Bijpassende Instax kaartjes

Wij hebben sinds kort de nieuwe Project Life Instax collectie op onze website staan, vol met kleine kaartjes en embellishments op Instax formaat.

8x8 Albums

Wij hebben op dit formaat de albums van Heidi Swapp voor Project Life.

8x8 Hoezen

De Project Life hoezen in 8x8 formaat zijn verkrijgbaar in een groot vak van 8x8 en verdeeld in 4 kleine vakken. Ook bestaan er van Heidi Swapp hoezen met 4 kleine vakken met een ster en hart design.