Welke verschillende kits brengt de Scrobby Kit Club uit?

De Scrobby Kit Club brengt iedere maand twee verschillende super leuke en trendy kits uit. Een maandelijkse kit voor alle Project Life fans, de zogenaamde ‘Life Pages kit’ en eentje voor alle Planner Fans. De kits van de Scrobby Kit Club bevatten iedere maand weer de nieuwste, meest trendy en meest exclusieve spulletjes van het seizoen!

Eén van de voordelen van de Scrobby kits?

Je ontvangt maandelijks de nieuwste en meest exclusieve spulletjes op het gebied van Project Life of Memory Planning en door onze standaard lage prijzen in onze (online) scrapbookwinkel ben je verzekerd van een goed gevulde kit voor een leuke prijs! Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder welke kits op jouw liggen te wachten!

Onze Life Pages kit

Speciaal voor onze Project Life Fans brengen wij iedere maand een super leuke en trendy Life Pages kit uit! Onze Life Pages Kits worden gevuld met de nieuwste en meest trendy kaartjes en embellishments van het seizoen waarmee je iedere maand de leukste Project Life Layouts kunt maken! Om de Life Pages kits nog leuker te maken, ontvang je in iedere kit deels exclusieve artikel(en) die niet los verkrijgbaar zijn in onze scrapbookwinkel.

Inspiratie nodig? Ons designteam maakt iedere maand een aantal voorbeeldlayouts die we jou toesturen zodat je voldoende inspiratie hebt om zelf meest prachtige layouts te maken of deze na te maken natuurlijk!

Onze Planner kit

Speciaal voor onze Planner fans brengen wij iedere maand een superleuke en trendy Planner Kit uit! Onze Planner Kits worden gevuld met de nieuwste en meest exclusieve planner spulletjes van het seizoen waardoor je planner helemaal hip en trendy is. Om de Planner kits nog leuker te maken, ontvang je in iedere kit deels exclusieve artikel(en) die niet los verkrijgbaar zijn in onze scrapbookwinkel.

Inspiratie nodig? Ons designteam maakt iedere maand een voorbeeld hoe je de superleuke spulletjes die je ontvangt in je planner kit verwerkt in je planner.

Wat zijn de prijzen van de Scrobby kits?

Omdat er exclusieve artikelen speciaal voor de Scrobby Kit Clubs kits worden ingekocht die niet los in onze winkel verkrijgbaar zijn, zijn de Scrobby kits alleen verkrijgbaar door middel van het afsluiten van een (kort) abonnement. De prijzen en de looptijden van de abonnementen van de Scrobby Kit Club zijn als volgt:

-         € 18.95 per maand bij een Scrobby Kit Club Abonnement van 12 maanden;

-         € 20.95 per maand bij een Scrobby Kit Club Abonnement van 6 maanden;

-         € 23.95 per maand bij een Scrobby Kit Club Abonnement van 3 maanden;

De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Wil je je maandelijkse Scrobby kit ontvangen zonder de verzendkosten te betalen? Dat kan! Lees dan snel verder bij het onderdeel: Deze kit ontvangen zonder verzenkosten te betalen? Dat kan!

Wil je zeker zijn dat je iedere maand automatisch voor een leuke prijs een super leuke en trendy Life Pages kit of Planner Kit ontvangt? Sluit dan nu het 12 maanden Scrobby Kit Club abonnement af.

Liever een abonnement voor iets minder lang?

Wil je liever iets minder lang een van de Scrobby kits ontvangen? Dat kan ook! Sluit dan een Scrobby Kit Club Abonnement af met een looptijd van 6 maanden voor de prijs van € 20.95 per maand of voor een looptijd van drie maanden voor de prijs van € 23.95 per maand.

Ingangsdatum Scrobby Kit Club abonnement

Sluit je het Scrobby Kit Club abonnement af voor de 10de van de maand? Dan ontvang je je eerste Scrobby Kit de volgende maand. Sluit je je Scrobby Kit Club Abonnement na de 10de van de maand af, dan ontvang je je eerste Scrobby Kit twee maanden later.

Een voorbeeld. Sluit je je abonnement af op 8 augustus, dan ontvang je je eerste scrobby kit in september. Sluit je je abonnement af op 12 augustus, ontvang je je eerste scrobby kit in oktober. 

Wil je het Scrobby Kit Club abonnement liever later laten ingaan?

Geen enkel probleem! Stuur een berichtje aan onze klantenservice en wij zorgen ervoor dat we het abonnement eenmalig laten ingaan op de door jou gewenste startdatum bijvoorbeeld 1 januari 2017.

Deze kit ontvangen zonder verzenkosten te betalen? Dat kan!

De genoemde prijzen van de Scrobby kits zijn net als andere artikelen in onze scrapbookwinkel exclusief verzendkosten. De reguliere verzendvoorwaarde van Scrobby zijn tevens van toepassing op de Scrobby kits.

Voorbeeld:
Woon je in Nederland en heb je een 12 maanden abonnement? Voor bestellingen boven de € 30 verzenden wij gratis binnen Nederland. Een 12 maanden abonnement kost € 18.95 per maand. Dat betekent dat, als je maandelijks voor meer dan € 12.05 toevoegt aan je bestelling, dat je kit samen met de gekozen artikelen gratis naar je worden verzonden. Lees de volgende alinea hoe wij dit voor je regelen!

Wil je geen artikelen toevoegen aan je bestelling met de Scrobby Kit Club? Geen enkel probleem. Dan vragen wij voor de verzending van de Scrobby Kit Club net als andere artikelen in onze scrapbookwinkel een vergoeding voor de verzending. Kijk op onze Verzendinformatie-pagina voor meer informatie over onze verzendkosten.

Kunnen de Life Pages kit en Planner kit tegelijk worden verzonden om zo verzendkosten te besparen?
De reguliere verzendvoorwaarde van Scrobby zijn tevens van toepassing op de Scrobby Kits. Beide Kits worden maandelijsk tegelijkertijd uitgebracht. Ben je abonnee van beide kits en woon je in nederland? Dan sturen we deze op onze kosten naar te toe omdat de waarde van de bestelling boven de 30 euro is.  

Hoe kan ik artikelen toevoegen aan de maandelijks Scrobby kit om verzendkosten te besparen?

Heb je een abonnement afgesloten voor de Scrobby Kit Club en wil je de verzendkosten besparen? Dat kan!

Hoe gaat het in zijn werk? Onze klantenservice stuurt je rond iedere 10e van de maand een berichtje met de vraag of je nog artikelen wilt toevoegen aan je bestelling met je super leuke Scrobby kit van de betreffende maand. Laat voor iedere 15de van de maand weten aan onze klantenservice welke spulletjes je nog wilt toevoegen aan je bestelling met de Scrobby kit en wij passen je factuur aan.

Wanneer wordt de factuur verzonden voor de Scrobby kit als ik een abonnement heb afgesloten?

- Rond iedere 10e van de maand stuurt onze klantenservice je een berichtje of je nog artikelen wilt toevoegen aan je bestelling om te zorgen dat we de Scrobby kit van die maand zonder verzendkosten naar je toe kunnen sturen;
- Rond iedere 15de van iedere maand sturen wij een factuur van de Scrobby kit van de betreffende maand. De betaling dient binnen een termijn van 7 dagen bij ons binnen te zijn.
- Aan het eind van iedere maand sturen wij de Scrobby kit naar je toe!

Wanneer worden de maandelijkse Kits van de Scrobby Kit Club verzonden?

Aan het eind van iedere maand sturen wij de Scrobby kit naar je toe.

Verkopen jullie de spulletjes die in de kits aanwezig zijn ook los in jullie webshop?

Iedere Kit van de Scrobby Kit Club bevatten deels exclusieve spulletjes die exclusief aangeboden worden in onze kits. Deze zijn helaas niet los verkrijgbaar in onze scrapbookwinkel.

Ontvang ik ook een voorbeeld hoe je de kits kunt verwerken in je planner of project life pagina?

Zeker weten! Ons designteam maakt iedere maand een voorbeeld hoe je de super leuke spulletjes die je ontvangt in je planner kit verwerkt in je planner.

Is de inhoud van de kit exact hetzelfde als op het afgebeelde plaatje?

Bij iedere kit geven wij uitgebreide beschrijving welke artikelen je kunt verwachten in de betreffende kit. Om een indruk te geven hoe deze artikelen eruit zien, maken wij een foto van iedere kit dit wij uitbrengen.

Je ontvangt altijd exact dezelfde artikelen die omschreven staan bij de betreffende kits. Wel kan het voorkomen dat het design van het artikel of de kleur afwijkt dan het afgebeelde plaatje bij de kit. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat op de afbeelding van de betreffende kit een roze kleur washi tape is afgebeeld en dat je een andere bijpassende kleur ontvangt bijvoorbeeld de kleur aqua. Ondanks dat het design en of de kleur van de artikelen kunnen afwijken van de foto, houden wij er uiteraard rekening mee dat wij de kits zodanig samenstellen dat de designs en kleuren altijd perfect passen bij de kit en het thema van de kit.

Bij de omschrijving van de betreffende kit kun je bij het onderdeel ‘inhoud van de kit’ teruglezen welke kleuren en design kunnen afwijken van de afgebeelde foto.

Kan ik mijn abonnement tussentijds opzeggen?

De abonnementen van de Scrobby Kit Club hebben, afhankelijk van de keuze die je maakt, een standaard looptijd van 3, 6 of 12 maanden. Na afloop van de looptijd van je abonnement loopt het abonnement automatisch af. Houd er rekening mee dat de abonnementen van de Scrobby Kit Club niet tussentijds opgezegd kunnen worden. Heb je bijvoorbeeld een abonnement gekozen voor een periode van drie maanden, dan ontvang je totaal drie Scrobby kits verspreid over drie maanden met de daarbij behorende betalingsverplichtingen. Houd hier rekening mee voordat je een van deze abonnementen bij de Scrobby Kit Club afsluit om teleurstellingen achteraf te voorkomen.